المشاركة في مراكز الفنون بالجامعات

نفسك تتعلم ترسم وتمثل وتعمل استعراضات لو انت طالب جامعي من سنة اولى لغاية سنة ثالثة يبقى البوست ده يهمك مركز الفنون راجع في الجامعة يوم 1/ 10/ 2022هتتعلم هناك من الصفر لغاية ما نأهلك للاحترافية. تكون طالب جامعي في المراحل الدراسية من الاولي إلى الثالثة.2- تكون غير متخصص في المجال اللي عايز تدرب فيه.3- ان تكون مبتدأ وغير محترف في المجال اللي هتدرب عليه.4- ضرورة موافقة ولي الامر عن المشاركة في مراكز الفنون بالجامعات.طيب ايه هو اسلوب التدريب؟؟” بيتم التدريب على ايدين مدربين متخصصين في المجالات الفنية مرتين في الاسبوع لمدرة 4 شهور خلال العام الدراسي، وده طبقا للمناهج التدريبية اللي بتعدها وزارة الشباب و الرياضةهيتم التدريب فيهم على مجالات ( الموسيقى – الكورال – المسرح – الفنون الشعبية – الفنون التشكيلية)- بيتم تنفيذ مسابقات شهرية على مستوى جميع الجامعات.- بيتم تنفيذ مهرجان ختامي في نهاية كل موسم وبتتقدم فيه كل العروض الفنية على هيئة مشروعات للتخرج من مراكز الفنون مع الحصول على شهادة تخرج من وزارة الشباب والرياضة.كل ده بالاضافة إلى ان وزارة الشباب والرياضة بتوفرلك الخامات والالات اللي بتدرب بيها طول السنة ده غير صرف بدل تغذية لكل المشاركين عن كل التدريبات – لسة في فرصة قدامك ..

رابط الاشتراك فى مسابقة مركز الفنون